SUN EDELWEISS Crema de soare cu floare de colț pentru fața SPF 30

75 RON
75 lei
in_stock
Weleda
SUN EDELWEISS Crema de soare cu floare de colț pentru fața SPF 30

Descriere SUN EDELWEISS Crema de soare cu floare de colț pentru fața SPF 30

Protecție UVA+UVBFiltre UV minerale, fara nanoparticuleUltra rezistenta la apaNon-comedogenicaCompatibilitate cu pielea testata dermatologicTenul are nevoie de o ingrijire deosebita. Conceputa cu uleiuri organice de cocos și jojoba, cu proprietați hidratante, și extract de floare de colț organica, loțiunea de protecție solara pentru ten ajuta la protejarea pielii in fața expunerii la soare și a traumelor dermatologice pe care aceasta le provoaca.Mod de utilizareSe aplica, din abundența, pe piele inaintea expunerii la soare și se reaplica frecvent, pentru asigurarea continuitații protecției solare, in special dupa contactul cu apa, ștergerea cu prosopul sau dupa transpirarea abundenta.Protecția solara WeledaCu o formula conținând extract antioxidant de floare de colț organica, uleiuri vegetale hidratante și filtre UV minerale fara nanoparticule, linia Weleda Edelweiss Sun Care ajuta la protejarea pielii in fața expunerii la soare și a traumelor dermatologice pe care aceasta le provoaca. Produsele de protecție solara Weleda și Loțiunea After Sun sunt potrivite pentru intreaga familie – pentru o piele matasoasa și protejata.Despre floarea de colțFloarea de colț a dezvoltat o serie de adaptari unice la viața la altitudine și, deci, la supraviețuirea in condițiile unei expuneri la un nivel ridicat de raze ultraviolete. Pornind de la o rețea interna de fotoni care absorb acest tip de raze periculoase și terminând cu perișorii sai specifici (care acopera intreaga parte expusa a plantei – petale, frunze și tija), floarea de colț prezinta soluții naturale care au fost imprumutate pentru formule cosmetice cu factor de protecție solara.Mai mult, extractul de floare de colț este valoros și din perspectiva efectelor anti-aging. O data, datorita conținutului sau de antioxidanți (flavonoide și acizi fenolici). Și, apoi, din moment ce expunerea la soare afecteaza tenul și ii accelereaza imbatrânirea, efectul SPF se cumuleaza cu cel anti-imbatrânire. Urmând aceeași logica, cremele cu extract de floare de colț previn și apariția pistruilor și a altor tipuri de pigmentari inestetice.De reținutFolosirea unei cantitați insuficiente de crema ii reduce performanța SPF. De notat este și faptul ca nici macar cremele cu grad inalt SPF nu pot oferi o protecție completa, de aceea, se recomanda expunerea moderata la soare, indiferent de masurile de precauție luate. Pentru protejarea bebelușilor și copiilor mici se recomanda atât alegerea produselor cu un grad inalt SPF, cât și folosirea unei ținute care acopera un procent cât mai mare din piele, plus evitarea expunerii directe la razele solare. Expunerea solara excesiva constituie un pericol serios la adresa sanatații. A se evita expunerea la soare in jurul prânzului și, in perioada de maxima luminozitate, in general. Produsele cu factor de protecție solara pot provoca decolorarea textilelor și a altor materiale cu care intra in contact.

Ingredientele produsului SUN EDELWEISS Crema de soare cu floare de colț pentru fața SPF 30Va rugam sa cititi eticheta produsului SUN EDELWEISS Crema de soare cu floare de colț pentru fața SPF 30, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului SUN EDELWEISS Crema de soare cu floare de colț pentru fața SPF 30

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Feb0219

+1