Solutie bio cu lamaie pentru curatat podele si mobila

Earth Friendly Products
Capacitate: 500ml, Lamaie
24 RON
24 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Casa, Lamaie, Solutie pentru mobila, Solutie pentru podele
in_stock
Earth Friendly Products
Solutie bio cu lamaie pentru curatat podele si mobila

Descriere Solutie bio cu lamaie pentru curatat podele si mobila

Produsul ecologic Earth Friendly Cleaner este primul produs natural care poate fi folosit pe podelele din lemn si podelele din lemn laminat. Solutia a fost formulata sa curete si sa protejeze ceara din podele.

Produs certificat ECO Label.

Solutia este usor de folosit, doar pulverizati fara a mai fi nevoie sa diluati cu apa si apoi sa stergeti cu mopul, nu mai este nevoie sa clatiti. Non-toxic, non-poluant, 100% biodegradabil, natural, fara organisme modificate genetic.

Ingredientele produsului Solutie bio cu lamaie pentru curatat podele si mobila

Apa purificata, etanol derivat din porumb, surfectant derivat din ulei din miez de cocos 100% natural, otet, ulei esential de lamaie.

Va rugam sa cititi eticheta produsului Solutie bio cu lamaie pentru curatat podele si mobila, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Solutie bio cu lamaie pentru curatat podele si mobila

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru curatenia casei

+1