Solutie bio cu floare de bumbac pentru calcarea usoara a rufelor

Earth Friendly Products
Capacitate: 500ml, Floare de bumbac
21 RON
indisponibil momentan
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Casa, Solutie pentru calcat, Floare de bumbac
in_stock
Earth Friendly Products
Solutie bio cu floare de bumbac pentru calcarea usoara a rufelor

Descriere Solutie bio cu floare de bumbac pentru calcarea usoara a rufelor

Formula sa naturala improspateaza texturile si culorile rufelor pe care le calcati, facandu-le sa arate ca noi, perfect calcate. Spray-ul are un parfum deosebit si discret de floare de bumbac.

Pulverizati pe haine inainte de a le calca. Nu pateaza si inlatura efectul de electrizare al hainelor.

Ingredientele produsului Solutie bio cu floare de bumbac pentru calcarea usoara a rufelor

Apa, sodium carboxymethyl starch (derivat din plante), surfactant din plante, aroma naturala de floare de bumbac (contine alergenul natural benzyl benzoate), phenoxyetahnol (conservant), methylisothiazolinone (conservant).

Va rugam sa cititi eticheta produsului Solutie bio cu floare de bumbac pentru calcarea usoara a rufelor , atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Solutie bio cu floare de bumbac pentru calcarea usoara a rufelor

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru curatenia casei

+1