Perie naturala pentru maini si unghii

34 RON
34 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Ingrijire maini si picioare, Perie pentru unghii
in_stock
Forster's Natural Products
Perie naturala pentru maini si unghii

Descriere Perie naturala pentru maini si unghii

Peria pentru maini si unghii Forster’s Natural Products este realizata din lemn de fag provenit din culturi germane sustenabile si regenerabile.

Perii Sisal naturali asigura o curatare temeinica a mainilor si unghiilor.

Lungime perie: 10 cm

Forster's Natural Products - Made in Germany

De trei generatii si de-a lungul a peste 150 de ani - producatori de accesorii naturale si bio foarte speciale. Perii, piepteni, manusi de masaj, toate produse manual cu multa daruire si pasiune nu doar pentru starea noastra de bine, ci si cu mult respect pentru natura.

Forster's Natural Products - de la 1862.

Ingredientele produsului Perie naturala pentru maini si unghiiVa rugam sa cititi eticheta produsului Perie naturala pentru maini si unghii, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Perie naturala pentru maini si unghii

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru corp

+1