Parfum solid Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Pacifica
Gramaj: 10g
69 RON
69 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Parfumuri, Cocos, Parfum, Parfum solid, Guava, Pomelo, Parfum natural
in_stock
Pacifica
Parfum solid Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Descriere Parfum solid Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Parfumul solid Hawaiian Ruby Guava dulce acrisor este un amestec tropical ce combina aromele fructate de guava si pomelo cu o nota discreta si calda de nuca de cocos. Potrivit pentru a te reimprospata si incarca cu energie pozitiva!

Cea mai veche varianta de parfum ia o forma moderna, noul parfum solid uimitor de la Pacifica contine soia organica si ceara de nuca de cocos, care se combina cu uleiuri esentiale si naturale.

Perfect de purtat in geanta si de folosit ori de cate ori este necesar!

Nu contine parabeni, ingrediente animale sau culori artificiale.

Ingredientele produsului Parfum solid Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Organic cocos nucifera wax (coconut wax), organic glycine soja wax (soy wax), parfum (parfumul de la pacifica se amesteca cu uleiuri naturale si esentiale), prunus armeniaca wax (apricot wax), caprylic/capric triglyceride (coconut source).

Va rugam sa cititi eticheta produsului Parfum solid Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Parfum solid Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Machiaj, parfumuri si lacuri de unghii bio

+1