Parfum roll on Tahitian Gardenia cu frunze de ceai si gardenie

Pacifica
Capacitate: 10ml
85 RON
85 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Parfumuri, Gardenie, Parfum, Frunze de ceai, Parfum roll on, Parfum natural
in_stock
Pacifica
Parfum roll on Tahitian Gardenia cu frunze de ceai si gardenie

Descriere Parfum roll on Tahitian Gardenia cu frunze de ceai si gardenie

Parfum roll on Tahitian Gardenia cu aroma inconfundabila de floare de gardenie, un simbol al dragostei, unitatii, gratiei si puterii. Acest parfum dulce este completat de o aroma usoara de iasomie, portocale dulci si frunze de ceai.

Perfect de purtat in geanta si de folosit ori de cate ori este necesar!

Parfumurile roll-on Pacifica sunt realizate din alcool natural extras din cereale, care se combina cu uleiuri esentiale si naturale si nu contin ftalati, parabeni, uleiuri minerale, GMO, propylene glycol si culori artificiale.

Ingredientele produsului Parfum roll on Tahitian Gardenia cu frunze de ceai si gardenie

Alcool pur din cereale si uleiuri esentiale, naturale.

Va rugam sa cititi eticheta produsului Parfum roll on Tahitian Gardenia cu frunze de ceai si gardenie, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Parfum roll on Tahitian Gardenia cu frunze de ceai si gardenie

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Machiaj, parfumuri si lacuri de unghii bio

+1