Parfum roll on Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Pacifica
Capacitate: 10ml
85 RON
85 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Parfumuri, Cocos, Parfum, Guava, Pomelo, Parfum roll on, Parfum natural
in_stock
Pacifica
Parfum roll on Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Descriere Parfum roll on Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Parfumul roll on Hawaiian Ruby Guava dulce acrisor este un amestec tropical ce combina aromele fructate de guava si pomelo cu o nota discreta si calda de nuca de cocos. Potrivit pentru a te reimprospata si incarca cu energie pozitiva!

Perfect de purtat in geanta si de folosit ori de cate ori este necesar!

Parfumurile roll-on Pacifica sunt realizate din alcool natural extras din cereale, care se combina cu uleiuri esentiale si naturale si nu contin ftalati, parabeni, uleiuri minerale, GMO, propylene glycol si culori artificiale.

Ingredientele produsului Parfum roll on Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Alcool pur din cereale si uleiuri esentiale, naturale.

Va rugam sa cititi eticheta produsului Parfum roll on Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Parfum roll on Hawaiian Ruby Guava cu pomelo, guava si nuca de cocos

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Machiaj, parfumuri si lacuri de unghii bio

+1