Parfum roll on California Star Jasmine cu iasomie si portocale

Pacifica
Capacitate: 10ml
77 RON
nu mai face parte din oferta
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Parfumuri, Portocale, Iasomie, Parfum, Parfum roll on, Parfum natural
in_stock
Pacifica
Parfum roll on California Star Jasmine cu iasomie si portocale

Descriere Parfum roll on California Star Jasmine cu iasomie si portocale

Parfumul roll on California Star Jasmine este un amestec armonios de arome subtile de iasomie si portocale, combinate cu o nota luxurianta de lemn.

Perfect de purtat in geanta si de folosit ori de cate ori este necesar!

Parfumurile roll-on Pacifica sunt realizate din alcool natural extras din cereale, care se combina cu uleiuri esentiale si naturale si nu contin ftalati, parabeni, uleiuri minerale, GMO, propylene glycol si culori artificiale.

Ingredientele produsului Parfum roll on California Star Jasmine cu iasomie si portocale

Alcool pur din cereale si uleiuri esentiale, naturale.

Va rugam sa cititi eticheta produsului Parfum roll on California Star Jasmine cu iasomie si portocale, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Parfum roll on California Star Jasmine cu iasomie si portocale

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Machiaj, parfumuri si lacuri de unghii bio

+1