Manusa de masaj din in si bumbac organic

38 RON
indisponibil momentan
in_stock
Forster's Natural Products
Manusa de masaj din in si bumbac organic

Descriere Manusa de masaj din in si bumbac organic

Manusa in & bumbac - produs pur natural:
- manusa de masaj din in bio si bumbac bio;
- inul si bumbacul provin din agricultura biologica, fara pesticide;
- prelucrare durabila a materiei prime;
- fara teste pe animale, materie prima regenerabila in mod natural;
- produs certificat GOTS* si IVN Best**.

Ingrijire naturala prin masaj - sursa de frumusete si armonie a formei:
- stimuleaza si revigoreaza circulatia sangvina;
- pentru o piele ferma si fina - combate celulita;
- produs natural pentru masaj uscat sau sub apa.

Forster's Natural Products - Made in Germany

* GOTS - Global Organic Textile Standard
GOTS garanteaza faptul ca toate fibrele textile, pornind de la plantatii, recolta si pana la produsul finit, beneficiaza de un lant de productie sigur, tranparent si ecologic. In plus fibrele textile folosite de Forster’s provin exclusiv din agricultura biologica si nu sunt tratate sub nicio forma chimic. Acest lucru este important deoarece pe parcursul unui masaj efectuat cu manusi speciale sau Luffa porii pielii se deschid si permit indepartarea celulelor moarte.

** IVN BEST – Certificarea cea mai inalta in materie de textile ecologice
Prin respectarea stricta a tuturor regulilor in materie de productie ecologica, Forster’s a primit si certificarea BEST - pentru o productie 100% sustenabila si ecologica. 98% din totalul tuturor fibrelor textile prelucrate provin din agricultura biologica. The BEST pentru toti cumparatorii Forster’s.

De trei generatii si de-a lungul a peste 150 de ani - producatori de accesorii naturale si bio foarte speciale. Perii, piepteni, manusi de masaj, toate produse manual cu multa daruire si pasiune nu doar pentru starea noastra de bine, ci si cu mult respect pentru natura.

Forster's Natural Products - de la 1862. Materialele folosite sunt exclusiv din surse sustenabile, materii prime certificate biologic sau natural regenerabile, tesaturi si fibre vegane. In fiecare produs creat se reflecta grija pentru cel mai inalt nivel de calitate. Astfel sunt create obiecte rezistente in timp, cu o durata lunga de viata si pur si simplu unice.

Ingredientele produsului Manusa de masaj din in si bumbac organicVa rugam sa cititi eticheta produsului Manusa de masaj din in si bumbac organic, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Manusa de masaj din in si bumbac organic

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru corp

+1