Dezinfectant bio fara miros pentru jucarii si camera bebelusului

Earth Friendly Products
Capacitate: 500ml
26 RON
indisponibil momentan
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Casa, Dezinfectant, Dezinfectant natural
in_stock
Earth Friendly Products
Dezinfectant bio fara miros pentru jucarii si camera bebelusului

Descriere Dezinfectant bio fara miros pentru jucarii si camera bebelusului

Dezinfectant de jucarii, fara miros, cu ph neutru curata foarte bine jucariile si obiectele din camera bebelusului, lasandu-le proaspete si curate, fara reziduuri chimice nocive.

Solutie de curatare si dezinfectare a jucariilor si obiectelor din camera bebelusului, care distruge peste 99% din germenii de uz casnic, ajutand la prevenirea imbolnavirilor.

Intrebuintare: Pulverizati pe jucarie, apoi stergeti cu carpa umeda curata. Repetati daca este necesar.

Ingredientele produsului Dezinfectant bio fara miros pentru jucarii si camera bebelusului

Apa, surfectant pe baza de amestec de plante (5-15% anionic, 5-15% amfoteric, mai putin de 5% non-ionic), fenoxietanol (conservant), methylisothiazolinone (conservant).

Va rugam sa cititi eticheta produsului Dezinfectant bio fara miros pentru jucarii si camera bebelusului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Dezinfectant bio fara miros pentru jucarii si camera bebelusului

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru curatenia casei

+1