Despre noi

Brandurile noastre sunt certificate ecologic, recunoscute international si premiate. Acestea nu agreseaza organismul pentru ca nu contin conservanti, coloranti artificiali si arome sintetice, silicon si uleiuri minerale, materii prime modificate genetic, pesticide, sulfati, PEG , ftalati, SLS, parabeni etc.


Materiile prime din plantatiile organice sunt cultivate fara pesticide chimice si sintetice, ierbicide sau ingrasaminte minerale si nu contin reziduuri daunatoare sanatatii. Eficacitatea materiilor prime organice este mult mai mare decât cea a produselor conventionale. Plantatiile organice garanteaza standardele cele mai înalte de productie si de prelucrare, precum si un control strict al acestor standarde.


Ingredientele produselor cosmetice sunt selectionate cu grija din punct de vedere al eficientei, al puritatii si al tolerantei optime pentru piele si mediu inconjurator. Acestea contin doar substante din plante organice certificate - uleiuri de plante, fitoextracte, uleiuri esentiale, esente de plante. Majoritatea produselor nu contin gluten, nu sunt testate pe animale si sunt 100% biodegradabile.


Daca vreti sa aflati mai multe despre brandurile noastre si cosmeticele bio, abonati-va prin RSS sau email sau dati un like pe Facebook.

 
+1