Degresant bio superconcentrat cu aroma de portocala

Earth Friendly Products
Capacitate: 500ml, Portocala
31 RON
31 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Casa, Portocale, Degresant, Degresant natural
in_stock
Earth Friendly Products
Degresant bio superconcentrat cu aroma de portocala

Descriere Degresant bio superconcentrat cu aroma de portocala

Degresant super concentrat ce contine uleiuri esentiale naturale pure de portocale, fara reziduuri, ideal pentru suprafetele neporoase, pietre sigilate, podele din lemn masiv, suprafete vopsite, linoleum, vinil, portelan, crom, otel inoxidabil, lemn, gresie, faianta etc.

Este folosit pentru eliminarea grasimilor mai grele (din cuptor, tavi de copt) sau poate fi folosit pentru a curata suprafete mari precum parchet, gresie etc. Nu contine: formaldehida, ingrediente petrochimice, fosfati, clor.

Se dilueaza in apa si se obtin 17 litri de solutie. Dilutia: 30ml (aprox 6 capace) la un litru de apa.

Produs certificat ECO Label.

Ingredientele produsului Degresant bio superconcentrat cu aroma de portocala

Water, plant based surfactant (5-15% non-ionic), alcohol denat. (corn-derived), sweet orange oil (contains eu allergen : limonene), citric acid, potassium sorbate (plant-based, food grade preservative).

Va rugam sa cititi eticheta produsului Degresant bio superconcentrat cu aroma de portocala, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Degresant bio superconcentrat cu aroma de portocala

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru curatenia casei

+1