Concentrat natural cu midgale pentru toate suprafetele

25 RON
25 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Casa, Migdale, Solutie de curatare
in_stock
Rampal Latour
Concentrat natural cu midgale pentru toate suprafetele

Descriere Concentrat natural cu midgale pentru toate suprafetele

Savon Noir superconcentrat si superdegresant - un produs de curatat aproape toate tipurile de suprafete si podele! Cu adevarat multi-functional, vine cu o multime de calitati si o eficienta unica. Indeparteaza murdaria si grasimile dar protejeaza in acelasi timp gratie uleiului de in.

Reda stralucire suprafetelor, curata si protejeaza. In plus miroase foarte frumos, fiind aromat delicat cu migdale.

Dintr-un litru Savon Noir rezulta 33 litri de solutie de curatare. Nu lasa reziduuri toxice pe suprafetele curatate spre deosebire de alti detergenti universali.

Mod general de utilizare:
Se adauga 3 capace Savon Noir la 5 litri de apa calda. Bland cu pielea. Non-toxic, nu necesita clatire! Pentru curatarea punctuala de suprafete sau obiecte, se poate folosi si nediluat. Se aplica cateva picaturi de Savon Noir direct pe suprafata, se curata cu o carpa curata (uscata sau umeda), iar pentru luciu se sterge suprafata la final cu o carpa uscata.

Suprafete:
- Curata impecabil, indeparteaza praf, murdarie sau grasimi, aduce stralucire tuturor suprafetelor din locuinta sau din afara ei: parchet*, lemn, gresie, faianta, marmura, linoleum*, suprafete din piatra, teracota sau caramida, ciment, piscine.

In bucatarie:
- Blaturi de bucatarie, chiuvete, baterii din otel inoxidabil sau cromate: aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe burete sau laveta cu care curatati suprafata. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.
- Echipamente electrice (cuptor microunde, frigider, congelator espressor, filtru cafea etc.), aragaz: aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe buretele sau laveta ude, spalati. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

In baie:
- Faianta, gresie, obiecte ceramice, chiuvete, baterii din otel inoxidabil sau cromate: umeziti suprafata, aplicati cateva picaturi de Savon Noir pe burete sau laveta, spalati. Clatiti cu apa calda si stergeti cu o carpa uscata pentru luciu daca este cazul.

Pentru lemn:
- In interior sau exterior, Savon Noir curata, hraneste si protejeaza lemnul - mese, birouri, scaune, parchet, pat, noptiere, mobilier de gradina, totul cu o singura exceptie, lemnul pictat fara stratul protector din lac. Aplicti Savon Noir nediluat pe o carpa uscata. Curatati prin frecare, ca si cand ati cerui lemnul. Nu este necesar sa clatiti.

Pentru bijuterii:
- Curata si reda stralucirea bijuteriilor si obiectelor din aur, argint, cupru, cu o singura exceptie - ceasurile. Diluati 1 capac de Savon Noir intr-un vas mic cu apa fierbinte. Se introduc obiectele si se lasa cateva minute. Apoi se scot si se curata cu o carpa umeda. La final le puteti usca si lustrui cu o carpa uscata.

In gradina:
- Protejeaza plantele din interior sau exterior! Tine la distanta: purici, furnici, omizi, paianjeni si alte insecte. Diluati intr-un pulverizator 1 capac de Savon Noir intr-un litru de apa si solutia este gata! O puteti pulveriza pe frunze, muguri sau boboci, dar nu pe partile inflorite.

Si altele...Cu Savon Noir (diluat sau nu) mai puteti curata interiorul si exteriorul masinii, pensule, unelte de lucru sau obiecte metalice. Nota: A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza pentru spalarea corpului.

*Pentru suprafetele marcate cu steluta precum si pentru suprafetele laminate: a se testa in prealabil pe o suprafata mica.

Ingredientele produsului Concentrat natural cu midgale pentru toate suprafetele

Savon sodique et potasique de lin, carbonate de potassium, glycerine, parfum, conservateur eau osmosee.

Va rugam sa cititi eticheta produsului Concentrat natural cu midgale pentru toate suprafetele, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Concentrat natural cu midgale pentru toate suprafetele

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru curatenia casei

+1