Betisoare din bumbac organic pentru urechi

Macdonald & Taylor
200 de bucati
9 RON
9 lei
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Copii, Bumbac organic, Betisoare urechi, Bumbac
in_stock
Macdonald & Taylor
Betisoare din bumbac organic pentru urechi

Descriere Betisoare din bumbac organic pentru urechi

Betisoarele din bumbac organic curata urechea externa, dar pot fi folosite pentru a absorbi umezeala dintre degetele copilului, in jurul ochilor sau nasului. Se pot utiliza si pentru aplicarea unor creme locale (pentru pete, eczeme etc).

Certificate organic de Soil Association.

Bland cu mediul, bumbacul organic este crescut fara pesticide artificiale. Betisoarele pentru urechi sunt confectionate din bete biodegradabile in comparatie cu betisoarele conventionale care sunt confectionate din plastic.

Ingredientele produsului Betisoare din bumbac organic pentru urechiVa rugam sa cititi eticheta produsului Betisoare din bumbac organic pentru urechi , atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Betisoare din bumbac organic pentru urechi

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Ingrijire personala

+1