Absorbante subtiri cu aripioare, din bumbac organic, Super

Natracare
12 bucati, 3 picaturi
22 RON
22 lei
in_stock
Natracare
Absorbante subtiri cu aripioare, din bumbac organic, Super

Descriere Absorbante subtiri cu aripioare, din bumbac organic, Super

Forma cu aripioare a absorbantelor ultra subtiri cu un strat absorbant natural se modeleaza dupa curbele naturale ale corpului, ceea ce contribuie la confort si usurinta in miscare. Sunt produse din materiale naturale cu un strat de bumbac moale pentru confort si senzatie de uscat si nu contin parfum, plastic, materiale albite cu clor. Sunt biodegradabile.

Absorbant subtire cu un strat absorbant natural, prezentat individual in hartie reciclata pentru o prezenta discreta in geanta.

Toate produsele Natracare:
- sunt in totalitate fara clor - inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.
- sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%)
- nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

Pentru fiecare ciclu lunar este recomanat sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

De ce absorbante organice si nu absorbante obisnuite?

Absorbantele obisnuite:
- Contin azbest, care are rolul de a prelungi menstruatia;
- Sunt albite cu clor, clorul genereaza dioxina, care prezinta in ridicat risc cancerigen;
- Contin gelul care contine periculoasa bacterie Candida Albicans.

Natracare nu foloseste poliacrilat deoarece:

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne si scutecele de copii, conventionale, precum si cateva marci "asa zise naturale", folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor.

Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi.

In afara de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii, iar in cazul bebelusilor pot contribui la declansarea astmului.

Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Produsele Natracare sunt certificate organic Soil Association.

Ingredientele produsului Absorbante subtiri cu aripioare, din bumbac organic, SuperVa rugam sa cititi eticheta produsului Absorbante subtiri cu aripioare, din bumbac organic, Super, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Absorbante subtiri cu aripioare, din bumbac organic, Super

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Ingrijire personala

+1