Absorbant de mirosuri pentru camera, cu argila verde si citrice

Argiletz Laboratoire
Gramaj: 115g
25 RON
indisponibil momentan
Produse bio ce te-ar mai putea interesa:
Citrice, Argila verde
in_stock
Argiletz Laboratoire
Absorbant de mirosuri pentru camera, cu argila verde si citrice

Descriere Absorbant de mirosuri pentru camera, cu argila verde si citrice

Absorbantul de mirosuri Argiletz, dupa cum ii spune si numele, are calitatea de a absorbi mirosurile neplacute din camera.

Mirosurile de fum de tigara sau de mancare, ori alte mirosuri neplacute, vor fi neutralizate si inlocuite cu o aroma placuta de citrice proaspete.

Ingredientele produsului Absorbant de mirosuri pentru camera, cu argila verde si citriceVa rugam sa cititi eticheta produsului Absorbant de mirosuri pentru camera, cu argila verde si citrice, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv.

Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament.

Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru. Boxi Bio SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Livrarea produsului Absorbant de mirosuri pentru camera, cu argila verde si citrice

Se face in 2-3 zile lucratoare in limita stocului disponibil prin intermediul serviciul de curierat rapid. Boxi va ofera livrare gratuita pe teritoriul Romaniei pentru toate comenzile de peste 250 RON. Sub aceasta valoare costul transportul este 12 RON, la care se poate adauga un cost suplimentar de 1 RON/kg pentru colete ce depasesc 2kg.


Alte produse bio din Produse bio pentru curatenia casei

+1