Ulei de cocos pentru gatit

Uleiul de cocos este un ulei vegetal si se extrage din nuca de cocos. Se foloseste in gastronomie, in medicina naturista si in cosmetica, fiind un remediu bio de exceptie.

Cocosul contine proteine, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, vitamina E, vitamina C, vitamina K si vitamina B, fiind extrem de hranitor. Cei mai mari producatori sunt Indonezia, Filipine, India, Brazilia si Sri Lanka.

In cosmetica, uleiul de masline este utilizat ca ingredient pentru numeroase creme, lotiuni, masti si sampoane. Ingrijeste pielea si parul in mod delicat si eficient, hranind si hidratand in profunzime. Uleiul de cocos pentru par, uleiul de cocos pentru dinti, uleiul de cocos pentru ten si uleiul de cocos pentru celulita reprezinta remedii naturiste excelente, cu rezultate dovedite.

Uleiul de cocos pentru par are utilizare recomandata pentru parul uscat, deteriorat, rarit, cu varfuri despicate si cu tendinta de cadere. Uleiul de cocos pentru gatit are pret accesibil si devine din ce in ce mai popular, pentru ca multe persoane i-au remarcat calitatile.

Poate fi folosit la prepararea salatelor, a dulciurilor, pentru gatit si prajit. Uleiul de cocos este bun pentru slabit, venind in sprijinul persoanelor care vor sa slabeasca sanatos si armonios. Are avantajul ca scade colesterolul, intensifica metabolismul, sustine sistemul digestiv, sprijina ficatul si faciliteaza eliminarea toxinelor.

De asemenea, grabeste topirea tesutului adipos si normalizeaza glicemia. Va recomandam sa achizitionati uleiul de cocos pentru gatit direct de la firmele care se ocupa de comercializarea produselor bio, in masura sa va certifice calitatea produsului.

Pe langa uleiul de cocos, puteti incerca uleiul de masline, extrem de sanatos si hranitor, util in curele de slabire. Uleiul de masline scade colesterolul, sprijina functionarea bilei si a ficatului si nu provoaca alergii, fiind recomandat inclusiv copiilor.

Pentru o alimentatie sanatoasa, incercati sa renuntati la produsele de fast food, la dulciuri si la bauturile carbogazoase.