Numele de Marea Moarta a fost dat pornind de la salinitatea extrem de ridicata a acestei mari, care face dificila viata in apa.

Nivelul de salinitate este de aproape zece ori mai mare decat al oceanului. Continutul de sare al apei este de peste treizeci la suta, ceea ce are drept consecinta si formarea cristalelor de sare pe tarm.

Aceste proprietati extraordinare ale marii atrag numerosi turisti, care profita de apa foarte sarata, de aerul curat si de namol. Se fac cure pentru afectiunile respiratorii si pentru piele, inclusiv pentru psoriazis. Corpul pluteste lejer, fara a fi nevoie de inot.

Apa acestei mari contine zinc, magneziu, sulf, clor, iod, calciu. Cosmeticele cu extracte minerale de la Marea Moarta contin saruri si minerale extrase din apele marii. De asemenea, se stie ca namolul de la Marea Moarta era folosit inca din antichitate, pentru o gama larga de afectiuni ale pielii si parului.

Mineralele, namolul si apa sarata sunt folosite la fabricarea de creme, sampoane, sapunuri, lotiuni, geluri si masti pentru ingrijirea corpului si a fetei. Toate acestea sunt produse bio, bazate pe ingrediente naturale si nu contin parabeni.

Sapunurile de fata si gelurile de dus combat acneea si punctele negre, curata pielea eficient, inlatura impuritatile si asigura igiena. Cremele trateaza acneea si hidrateaza pielea. Samponul inlatura matreata, cojile si excesul de sebum.

Cremele de fata ingrijesc tenul in mod delicat, hidratand in profunzime si hranind pielea.

Sunt produse bio de exceptie, care va vor ingriji pielea, corpul, parul si unghiile, in mod delicat si eficient, deoarece nu contin chimicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here