Nu e deloc usor sa descoperi un psihopat emotional, iar relatia cu un astfel de om te poate distruge moral, așa ca este foarte important sa cunosti trăsaturile acestuia.

Iata care sunt:

1. Psihopatul emoțional tinde să te distruga, el stie că nu poate cere prea multe de la sine si, dacă vede ca tu esti capabil de mai multe, va face tot posibilul sa te nimicească, iar odată ce iti pierzi stima de sine, ajungi o marioneta in mainile lui.

2. Psihopații emotionali sunt persoane cărora le lipseste constiinta, astfel ei cred că mereu au dreptate. Ei acum se cearta cu tine, după care devin agreabili si afectivi, pentru ca mai apoi să dea vina tot pe tine, pentru ce s-a intamplat.

4. Dacă o persoană te duce in eroare, cu scopul de a-ti pune la indoială sănătatea mentala, fii sigur, aceasta are o problemă. Psihopații sunt foarte tactici și folosesc orice șansă, pentru a te dezorienta.

5. Pentru a obtine ceea ce doreste, va încerca chiar să te santajeze emotional. Practică des întalnită in rândul psihopaților.

6. Va incerca sa te izoleze de oamenii apropiati. Te va descuraja să te intalnesti cu prietenii sau familia, pentru ca considera că acestia vor intelege ceea prin ce treci. Te va intoarce impotriva lor, iar cand vei ramane singura, ii vei cere lui ajutorul. Ceea ce va fi o mare greseală!